Ochranné pleťové sérum

Advanced Protective Serum

Chraňte svou pleť před stárnutím a poškozením modrým světlem pomocí našeho revolučního séra s dvojím účinkem. Zvyšte zářivost své pleti a posilněte kožní bariéru, abyste uzamkli hydrataci a stimulovali tvorbu kolagenu.

Přirozeně voní jemnou vůní švestkových jader, která se velmi podobá mandlím. Žádné přidané vonné látky ani esenciální oleje, pouze nejčistší suroviny.

  • Pro matnou, suchou, zralou a dehydratovanou pleť vč. citlivé a reaktivní
  • Vhodné pro ženy i muže
Obsah balení: 30 ml

1 390 

Skladem

Katalogové číslo: VE-SERUM Kategorie: , ,

Popis

Co v tom je?

Image Image Image Image
Mikro a makro komplex řas Organický olej ze švestkových jader Organické oleje z borůvek a třešňových semínek Organický extrakt z amarantu CO2

 

Image Image Image Image Image Image

KLÍČOVÉ SLOŽKY

KOMPLEX MIKRO A MAKRO ŘAS

Dárek oceánů k prevenci předčasného stárnutí. Řasy bohaté na antioxidanty absorbují velké množství UVA/UVB záření včetně modrého světla. Výtažky z řas, které obsahují vysoké množství kartenoidů, jež pohlcují světelnou energii, pomáhají chránit pokožku a zpomalit viditelné známky fotostárnutí.

ORGANICKÝ OLEJ ZE ŠVESTKOVÝCH JADER

Naše tajemství super ovoce pro silnou kožní bariéru. Jedinečný hedvábný olej s hydratačními a protizánětlivými vlastnostmi. Mastné kyseliny pomáhají zlepšovat strukturu vnější vrstvy pokožky, zatímco antioxidanty zklidňují poškození volnými radikály, chrání pokožku a pomáhají podporovat zdravou tvorbu kolagenu.

ORGANICKÉ OLEJE Z BORŮVEK A TŘEŠNÍ

Směs antioxidantů a vitamínů snů pro zlepšení pružnosti pokožky. Zvyšte zářivost své pleti pomocí této hydratační směsi olejů s vysokým obsahem výživných vitamínů A, B, C a E a mastných kyselin, které chrání a obnovují její mladistvý vzhled. Tyto super ovocné oleje zabraňují ztrátě vlhkosti pokožky a pomáhají tak udržet vaši pleť hladkou a hydratovanou.

ORGANICKÝ EXTRAKT Z AMARANTU

Olej bohatý na živiny s úžasnými účinky proti stárnutí. Zahrnuje rostlinný skvalan a vitamin E, který pomáhá zpomalit účinky stárnutí pleti a omezit vznik vrásek, čímž přispívá k pružnější a vypnutější pleti.

Žádné přidané vonné látky ani esenciální oleje, pouze nejčistší suroviny. Naše rozhodnutí bylo jednoduché, parfémy a esenciální oleje jsou klasifikovány jako látky dráždící pokožku, které mohou způsobit alergické reakce, proto nemají v naší kolekci péče o pleť místo.

Použití

Aplikujte denně ráno i večer na navlhčenou pleť jako sérum – po hydratačním krému nebo místo hydratačního krému.

Doplňující informace

Získaná ocenění:

WINNER ‘Editors Choice’ – Eco Lifestyle Beauty Shortlist Awards 2023

WINNER ‘Editors Choice’ – Mama & Baby Beauty Shortlist Awards 2023

Není testováno na zvířatech

Vyrobeno ve Velké Británii

Podrobné složení

Organic Cherry Seed Oil*, Organic Blueberry Seed Oil*, Organic Plum Kernel Oil*, Brown Algae Extract, Organic Amaranth Extract*, Organic Sea Buckthorn Extract*, Natural Vitamin E Oil, Organic Aloe Vera Oil*, Microalgae Extract.

*Certifikovaná ekologicky pěstovaná složka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Ochranné pleťové sérum“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *