Přírodní samoopalovací pěna

Self-Tan Mousse

Mít krásně opálenou pleť během pár hodin zní možná jako sen, ale australská samoopalovací kosmetika vám ho splní, kdykoliv si jen budete přát.

Tato úžasná organická samoopalovací pěna s kakaovým bronzerem se velmi snadno aplikuje, rychle se vstřebává a ihned po zaschnutí dodává pokožce okamžitou a přirozeně vypadající barvu.

A to zdaleka není vše! Pěna si vás podmaní i svým hydratačním složením, zpevňujícími účinky a božskou vůní s tóny vanilky a limetky. Nechte ji působit 1 hodinu, abyste dosáhli zářivého opálení, ale klidně až 5 hodin, pokud toužíte po sytě bronzovém opálení jako od moře.

Australská značka THREE WARRIORS je jedničkou na trhu v samoopalovací kosmetice.

Samoopalovací pěna Three Warriors NEOBSAHUJE živočišné produkty, silikony, syntetické pigmenty, laurylsulfát sodný (SLS), laurethsulfát sodný (SLES), škodlivé chemické látky, petrochemikálie, parabeny ani phenoxyethanol.

  • Nejprodávanější samoopalovací produkt v Austrálii
  • Dlouhotrvající a rovnoměrně blednoucí
  • Žádné oranžové tóny
  • Snadno se nanáší
  • Vyrovnává tón pleti a zpevňuje pokožku
  • Hydratuje a vyživuje pro dokonalý zářivý vzhled
  • Pouze přírodní složky na rostlinné bázi
  • Certifikovaný organický produkt
  • Bez nepříjemné vůně typické pro umělé opálení
Obsah balení: 150 ml

998 

Skladem

EAN: 784927418741 Katalogové číslo: TW-MOUSSE Kategorie: , , ,

Popis

 

Image Image Image
AUSTRALIAN MADE CERTIFIED ORGANIC TRIED AND TESTED
From skin-loving ingredients Gentle for you the Environment Thousands of Reviews

 

Použití

Připravte svou pokožku: před použitím pěny doporučujeme provést exfoliaci (peeling) celého těla. Použijte k tomu Exfoliační tasmánský peeling, který odstraní odumřelé kožní buňky a vytvoří hladký podklad. Vše naneste s naši exfoliační peelingovou rukavicí. Nejlépe 24 hodin před aplikací pěny.

Hydratujte a vyživujte: pěna obsahuje přírodní rostlinné složky, které hydratují a vyživují pokožku. Vychutnejte si příjemnou vůni vanilky a limetky bez zápachu umělého opálení.

Aplikujte samoopalovací pěnu na opalovací rukavici a naneste ji na čistou, exfoliovanou pokožku dlouhými táhlými pohyby. Rovnoměrně rozetřete a zaměřte se na suchá místa, jako jsou lokty, kolena a kotníky. Před oblékáním nechte přípravek zcela vstřebat. Pěna se během několika hodin rozvine do přirozeně vypadající barvy. Po uplynutí požadované doby působení opálení se osprchujte po dobu 60 sekund, abyste opláchli bronzující přípravek a zamezili dalšímu rozvíjení vašeho opálení.

TIP: Sušší místa jako jsou lokty, kolena nebo kotníky můžete před aplikací pěny natřít tělovým krémem, aby byla aplikace jednodušší a opálení bylo hezky rovnoměrné.

Nechte vstřebat: než se obléknete, nechte pěnu zcela vstřebat do pokožky. To obvykle trvá několik minut a pomáhá to zabránit přenosu na oblečení.

Pěna obsahuje přírodní rostlinné složky, které hydratují a vyživují pokožku. Vychutnejte si příjemnou vůni vanilky a limetky bez zápachu umělého opálení.

Doplňující informace

  • Certifikovaný organický produkt
  • Netestováno na zvířatech
  • Vyrobeno v Austrálii

Podrobné složení

Aqua+(Tasmanian Spring Water); Dihydroxyacetone+; Caramel+; Propanediol+; Alcohol*; Anthocyanins+; Decyl Glucoside+; Polyglyceryl-10 Laurate+; Benzyl Alcohol; Aloe Barbadensis Leaf Extract*; Citrus Aurantifolia Oil+; Hydrolyzed Jojoba Esters+; Glycerin*; Dehydroacetic Acid+; Aroma+; Citric Acid+; Olea Europaea Fruit Oil*(Tasmanian Olive Oil); Tocopherol+; Cocos Nucifera Oil*; Chamomilla Recutita Extract*; Limonene+; Citral+.
* Certifikované organické, + přírodní, rostlinného původu

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Přírodní samoopalovací pěna“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *