Exfoliační tasmánský peeling

Exfoliating Tasmanian Sand Scrub

Od úžasně hladké pokožky vás dělí už jen krůček – jemný australia bodycare peeling s obsahem tasmánského písku.

Perfektně odstraní veškeré odumřelé buňky a současně obnoví tón pleti i její strukturu, čímž vytvoří dokonalý základ pro bezchybné samoopálení. Zcela nepřekonatelný je ale i v případě, kdy chcete odstranit staré opálení.

Peeling si hravě poradí se suchou, šupinatou pokožkou, ale stejně tak se hodí i na celulitidu, strie nebo problematickou pleť. Postará se o to, aby zůstala dlouhodobě hydratovaná, pomůže vyrovnat její pH a podpoří detoxikaci.

Australská značka THREE WARRIORS je jedničkou na trhu v samoopalovací kosmetice.

  • Hydratuje a zvlhčuje pokožku, snižuje zarudnutí a zánět.
  • Odstraňuje odumřelé kožní buňky a připravuje pokožku na bezchybné opálení.
  • Bez mikroplastů – vyrobeno z tasmánského písku
  • Certifikováno jako organické, bez krutosti a veganské
  • Bez nepříjemných konzervačních látek, chemikálií a toxinů

BEZ škodlivých chemikálií, BEZ syntetických vůní, BEZ živočišných derivátů, BEZ syntetických složek, BEZ potravinářských barviv, BEZ PEGS, BEZ parabenů, BEZ SD alkoholu, BEZ ftalátů, BEZ petrochemikálií, BEZ propylenglykolu, BEZ fenoxyethanolu, BEZ umělých barviv, BEZ SLS/SLES, BEZ GMO, BEZ formaldehydu, BEZ hliníku, BEZ sulfátů.

Obsah balení: 150 ml

730 

Skladem

EAN: 784927418765 Katalogové číslo: TW-PEELING Kategorie: , , ,

Popis

KLÍČOVÉ SLOŽKY:

Aloe vera: uzamyká vlhkost a zklidňuje pleť, aby byla zklidněná a zjemněná.

Kokosový olej: bohatý na vitamíny a minerály, které vyživují pokožku.

Tasmánský písek: eticky získávaný písek, který zbavuje pokožku odumřelé kůže

 

Image Image Image
AUSTRALIAN MADE CERTIFIED ORGANIC TRIED AND TESTED
From skin-loving ingredients Gentle for you the Environment Thousands of Reviews

 

Použití

Navlhčete si pokožku: ve sprše nebo ve vaně, abyste ji zjemnili a připravili na následný peeling.

Naneste peeling: vezměte malé množství našeho Exfoliačního tasmánského peelingu a naneste jej na vlhkou pokožku.

Krouživými pohyby proveďte peeling: jemně vmasírujte do pokožky. To pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky a obnovuje tón a strukturu vaší pleti.

Zaměřte se na klíčové oblasti: zvláštní pozornost věnujte drsným nebo suchým oblastem, jako jsou lokty, kolena a kotníky. Tím zajistíte, že tyto partie budou dobře připravené pro bezchybné opálení.

Hydratujte a zvlhčujte: po exfoliaci peeling důkladně opláchněte, pokud chcete, můžete použít hydratační krém, aby byla pokožka hladká a hydratovaná. Tento krok také pomáhá redukovat zarudnutí a záněty.

Příprava na samoopalování: tento peeling používejte jako součást přípravy na samoopalování, abyste vytvořili rovnoměrný a hladký základ pro nanášení samoopalovacího přípravku.

Šetrný k životnímu prostředí: užívejte si výhod peelingu, který neobsahuje žádné mikroplasty, čímž zajišťuje, že se rozhodujete ohleduplně k životnímu prostředí.

Ekologické a bezpečné: peeling je certifikovaný jako organický, bez krutosti a veganský. Neobsahuje škodlivé konzervační látky, chemikálie a toxiny, takže je pro vaši pokožku bezpečný a šetrný.

Dodržováním těchto tipů můžete svou pokožku účinně připravit na bezchybné samoopalování.

Náš jemný přírodní tasmánský peeling zajistí, že vaše pokožka bude hladká, hydratovaná a připravená na dokonalou aplikaci samoopalovacího přípravku! Ujistěte se, že peeling aplikujete správně a dostatečně i na místa jako jsou kolena, lokty, klouby, kotníky, protože bývají méně opečovávané a v důsledku toho, se na nich více ukládají odumřelé kožní buňky a při samoopalování, se pak mohou objevit pruhy/fleky.

Více informací o samoopalování najdete na našem ELABELA blogu.

Doplňující informace

  • Certifikovaný organický produkt
  • Netestováno na zvířatech
  • Vyrobeno v Austrálii

Podrobné složení

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol+. Tasmanian Sand, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder+, Stearic Acid+, Caprylic/Capric Triglyceride+, Glyceryl Stearate+, Olea Europaea (Tasmanian Olive) Oil*, Tasmanian Spring Water+, Cocos Nucifera (Coconut) Oil* Ceteraryl Olivate+, Sorbitan Olivate+, Persea Gratissima (Advocado) Oil*, Hydrolysed Jojoba Esters+, Sodium Cocoamphoacetate+, Dehydrioacetic Acid+, Benzyl Alcohol+, Xanthan Gum, Tocopherol (Vitamin E)+, Potassium Sorbate,Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Vanilla Planifolia Fruit Extract+, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract.
* Certifikované organické, + přírodní, rostlinného původu

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Exfoliační tasmánský peeling“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *