Aplikační rukavice pro samoopalování

Eco-Friendly Tanning Mitt

Jak rozetřít samoopalovací přípravky opravdu dokonale? Odpovědí je aplikační rukavice Three Warrios, která je šetrná k životnímu prostředí.

Potěší tak každou eko domácnost, ale především vám zajistí precizní výsledek bez jediné šmouhy. Velurová rukavice z ekologických materiálů je navíc oboustranná a strojově prošitá. Jedna strana je ideální pro aplikaci samoopalovací pěny, zatímco s tou druhou hladce obkreslíte každou konturu těla.

Australská značka THREE WARRIORS je jedničkou na trhu v samoopalovací kosmetice.

  • Vyrobeno z ekologických materiálů
  • Zabraňuje vzniku šmouh
  • Chrání ruce před zabarvením
  • Bezchybně zapracovává samoopalovací produkty do pokožky
  • Opakovaně použitelná

450 

Skladem

EAN: 784927418772 Katalogové číslo: TW-MITT Kategorie: , , ,

Popis

 

Image Image Image
AUSTRALIAN MADE CERTIFIED ORGANIC TRIED AND TESTED
From skin-loving ingredients Gentle for you the Environment Thousands of Reviews

 

Použití

Rukavice: nasaďte si opalovací rukavici na dominantní ruku a ujistěte se, že konečky prstů dosahují až na její konec, aby pevně přiléhaly a opalovací rukavice neklouzala. Rukavice zabraňuje vzniku skvrn a zajišťuje profesionální vzhled vašeho opálení.

Naneste produkt na rukavici: jemně napumpujte např. samoopalovací pěnu, aby se na rukavici uvolnila malá část opalovacího přípravku.

Klouzejte a hlaďte: pomocí rukavice plynule rozetřete pěnu po těle. Krouživými pohyby vmasírujte samoopalovací pěnu do pokožky, abyste zabránili vzniku skvrn a zajistili rovnoměrné nanesení.

Konturování pro dokončení: Po nanesení první vrstvy umělého opálení jemně otočte opalovací rukavici a suchou stranou konturujte tělo, přičemž zvláštní pozornost věnujte obličeji, krku, rukám a nohám.

Opláchněte a opakujte: chcete-li udržet opalovací rukavici v dobrém stavu, odstraňte umělé opálení z opalovací rukavice pomocí vlažné vody a před uložením ji nechte uschnout na vzduchu.

Doplňující informace

  • Certifikovaný organický produkt
  • Netestováno na zvířatech
  • Vyrobeno v Austrálii

Podrobné složení

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Aplikační rukavice pro samoopalování“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *