Hydratační krém s kolagenem

Collagen Boosting Hydration Cream

Zažijte dokonalou hydrataci, která zanechá trvalý dojem! Náš luxusní zpevňující krém je odborně vytvořen tak, aby oživil kožní buňky a zvýšil přirozenou produkci kolagenu a elastinu. Staňte se důkazem viditelně hydratované, vyhlazené a rozjasněné pleti. S obsahem účinné směsi Collamung, jedinečnou složkou podporující tvorbu kolagenu, využívá sílu přírodních peptidů a posiluje pružnost a pevnost pleti. Ve spojení s omlazujícími schopnostmi jablečných a arganových kmenových buněk a vyživujícími vlastnostmi pouštního datlovníku vdechuje toto složení unavené a nevýrazné pleti vitalitu a mladistvost. Odhalte hladší, plnější a zářivě mladistvou pleť.

  • Ideální pro zralou, suchou, mdlou, dehydratovanou pleť
  • Pro pleť se sklonem k růžovce
  • Složení podporuje reaktivní a citlivé typy pleti
  • Kolagen posilující kolamungová fermentace
  • Vhodné pro ženy i muže

Klinicky prokázané výsledky:

81% zklidňující účinek

Udržitelně pěstovaný biotechnologický extrakt ze zelených řas s lipidy podporuje mladistvou pleť, zlepšuje hydrataci a obnovu pleti.

Klinicky prokázané výsledky:

41,4 % zvýšení hydratace

31,2 % Zvýšení pevnosti pleti

44,7 % Zvýšení čistoty pleti

Obsah balení: 50 ml

1 980 

Skladem

Katalogové číslo: VE-COLLAG Kategorie: , ,

Popis

Co v tom je?

Image Image Image Image
Collamung Ferment Švýcarské jablko a arganové kmenové buňky Organický pouštní datlový olej Lipidy ze zelených řas

 

Image Image Image Image Image Image

 

KLÍČOVÉ SLOŽKY:

Collamung Ferment: nový biotechnologický spojenec vaší pleti v péči proti stárnutí.

Vyhlazující kolagenové peptidy pro oživení a omlazení vzhledu pleti. Tento výkonný ferment neúnavně pracuje na zvýšení elasticity, vyhlazení jemných vrásek a obnovení mladistvého vzhledu.

Švýcarské jablko a arganové kmenové buňky: biotechnologicky vyspělá složka v péči o pleť!

Využití regenerační síly kmenových buněk švýcarského jablka a arganu podporuje obnovu buněk a omlazuje pleť v její podstatě. Je bohatá na antioxidanty a vyživující vlastnosti, zvyšuje pružnost pleti, vyhlazuje vrásky a obnovuje celkový vzhled.

Organický pouštní datlový olej: účinná směs antioxidantů a esenciálních živin Fruit of Life. Obsahuje vitaminy C, K a kyselinu punickou, oživuje mdlou pleť, zvyšuje její pružnost a dodává jí zářivý vzhled.

Lipidy ze zelených řas: udržitelně pěstované biotechnologické lipidy ze zelených řas, průlom v udržitelnosti v pleťové kosmetice! Tyto lipidy podporují mladistvou pleť, zvyšují její hydrataci a obnovu. Jsou bohaté na esenciální mastné kyseliny a antioxidanty, zodpovědně využívají sílu přírody, zvyšují hydrataci, posilují kožní bariéru a oživují vitalitu pleti.

Probuďte své smysly v povznášejícím víru mladých ječných listů a sladkých pomerančových tónů. Vůně obsahuje pouze přírodní suroviny. Naše rozhodnutí bylo jednoduché, parfémy a esenciální oleje jsou klasifikovány jako látky dráždící pokožku, které mohou způsobit alergické reakce, proto nemají v naší kolekci péče o pleť místo.

Použití

Aplikujte po oční péči a séru. Vmasírujte 1 až 2 pumpičky na obličej a krk. Používejte ráno a večer.

Doplňující informace

Není testováno na zvířatech

VEGAN

Vyrobeno ve Velké Británii

Podrobné složení

Apple Seed Oil*, Barley Leaf Juice*, Aloe Vera Leaf Extract*, Squalane, Desert Date Oil*, Natural Emulsifier (Olive Oil),  Collamung Ferment, Epsom Salts, Argan Wax*, Apple & Argan Stem Cells, Green Algae Lipids, Lactobacillus (Probiotic) Ferment, Amaranth Co2 Extract*, Acerola Cherry Bio- Ferment, Coconut Pulp Co2 Extract*, Raspberry Co2 Extract*, Sweet Orange Oil*, Limonene (natural compound of sweet orange oil), Natural Vitamin E Oil, Microalgae Extract, Rosemary Leaf Extract*, Radish Root Ferment, Linalol (natural compound of sweet orange oil).

*Certifikovaná ekologicky pěstovaná složka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Hydratační krém s kolagenem“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *