Aktivní esence Biome

Biome Active Essence

Stvořený k omlazení a hydrataci! Tato mlha obsahuje účinnou směs probiotik a biofermentů – aceroly, ředkvičky a laktobacilů – a podporuje zdravý mikrobiom, aktivuje kožní buňky pro zvýšenou produkci kolagenu, čímž zajišťuje pružnost a mladistvý vzhled.

Každý střik přináší revitalizační dávku antioxidantů, přírodního vitaminu C a zklidňující esence hydrosolu z pelargónie a zanechává vaši pleť pružnou, zářivou a přirozeně jasnou.

Bioaktivní látky z řas bohaté na niacinamid, pocházející ze Spiruliny platensis, jsou účinnou směsí živin a antioxidantů, které působí na vyhlazení pleti, zlepšení její pružnosti a snížení zabarvení. Vysoký obsah niacinamidu zvyšuje produkci kolagenu, posiluje kožní bariéru a chrání před poškozením volnými radikály. Bioaktivní látky z řas také zlepšují hydrataci tím, že snižují ztrátu vody (TEWL), a posilují tak zadržování vlhkosti v pleti.

Připravte oživit své smysly jemnými víry svěžích a ovocných tónů. Vůně obsahuje pouze přírodní suroviny.

  • Ideální pro všechny typy pleti
  • Vhodné pro ženy i muže

Klinicky prokázané výsledky:

Snížení transepidermální ztráty vody (TEWL) o 13 %.

36,4% zvýšení vlhkosti pokožky po 4 týdnech používání

Obsah balení: 100 ml

1 440 

Skladem

Katalogové číslo: VE-BIOME Kategorie: , ,

Popis

Co v tom je?

Image Image Image Image
Bioferment z třešní odrůdy Acerola Bioaktivní látky z řas bohaté na niacinamid Organická šťáva z ječmene Extrakt z dračího ovoce

 

Image Image Image Image Image Image

 

KLÍČOVÉ SLOŽKY:

Bioferment z třešní odrůdy Acerola

Síla přírodního vitaminu C. Tento bioferment podporuje syntézu kolagenu, čímž vypíná a zpevňuje pokožku. Proces fermentace třešně aceroly s Lactobacillus (probiotikum) zvyšuje jeho účinnost a vstřebatelnost, rozjasňuje pleť a chrání ji před volnými radikály. Je ideální pro péči o pleť v období pro stárnutí, podporuje mladistvý lesk a posiluje přirozený obranný mechanismus pleti.

Bioaktivní látky z řas bohaté na niacinamid

Tyto živinami nabité bioaktivní látky pocházející ze Spiruliny platensis vyhlazují pokožku, zlepšují její pružnost a snižují zabarvení. Díky vysokému obsahu niacinamidu posilují kolagen, posilují kožní bariéru a chrání před volnými radikály pro mladistvý a zářivý vzhled pleti. Bioaktivní látky z řas také zvyšují hydrataci tím, že snižují transepidermální ztrátu vody (TEWL).

Organická šťáva z ječmene

Superpotravina pro zářivou pleť. Bohatý na antioxidanty, vitamíny a minerály, které hloubkově hydratují, detoxikují a vyživují pleť. Vysoký obsah chlorofylu podporuje čistotu pleti, posiluje kolagen pro její pevnost a zklidňuje podráždění, takže pleť je jasnější a revitalizovaná s mladistvým leskem.

Extrakt z dračího ovoce

Tropická záře pro rozjasněnou pleť. Silný zdroj antioxidantů, včetně vitaminu C, který bojuje proti volným radikálům a podporuje mladistvý vzhled. Hloubkově hydratuje, rozjasňuje tmavé skvrny, vyrovnává tón pleti a zklidňuje podráždění. Je ideální pro citlivou pleť a také zvyšuje produkci kolagenu, takže udržuje pleť pevnou a hladkou.

Je ideální pro všechny typy pleti, protože jeho složení je promyšlené s ohledem na reaktivní a citlivou pleť. Ať už máte mastnou, smíšenou nebo aknózní pleť, probiotika jsou klíčem k dosažení zářivé a vyvážené pleti. Naše esence je vaším pomocníkem, který vám pomůže dosáhnout výsledků podporujících zpomalení stárnutí a zvýší zářivost Vaši pleti.

Proč je Aktivní esence Biome prospěšná pro pleť v jakékoli životní fázi?

Mění pravidla hry pro mdlou a zralou pleť:

Složení s probiotiky a fermenty podporuje tvorbu kolagenu, zlepšuje přirozenou strukturu pleti a její pružnost. Biologická dostupnost živin ve fermentech znamená, že je vaše pokožka vstřebává efektivněji, což přináší viditelné výsledky rychleji.

Důležitá i pro vždy čistou pleť: (aknózní, smíšenou, mastnou): Fermentovaný vitamín C je rozjasňovačem, který pomáhá vyrovnávat tón pleti a odstraňovat tmavé skvrny. Antimikrobiální vlastnosti Fermentu z kořene ředkvičky navíc pomáhají udržet na uzdě bakterie způsobující akné, zatímco hydratační prvky vyrovnávají mastnotu pleti, aniž by ucpávaly póry.

Připravte oživit své smysly jemnými víry svěžích a ovocných tónů. Vůně obsahuje pouze přírodní suroviny. Naše rozhodnutí bylo jednoduché, parfémy a esenciální oleje jsou klasifikovány jako látky dráždící pokožku, které mohou způsobit alergické reakce, proto nemají v naší kolekci péče o pleť místo.

Použití

Nastříkejte 2-5 pumpiček na vyčištěný obličej. Aplikujte opakovaně podle potřeby, abyste zvýšili hydrataci, a to i na make-up pro svěží a jasný vzhled. Následně použijte své oblíbené sérum a hydratační krém.

Doplňující informace

Není testováno na zvířatech

VEGAN

Vyrobeno ve Velké Británii

Podrobné složení

Barley Leaf Juice*, Geranium Hydrosol*, Prickly Pear Cactus Stem Water, Glycerin, Lactobacillus (Probiotic) Ferment, Algae Bio-Actives, Acerola Cherry Bio-Ferment, Radish Root Ferment, Dragon Fruit Extract.

*Certifikovaná ekologicky pěstovaná složka

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Aktivní esence Biome“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *