Obnovující čisticí sérum

čisticí sérum

Vyzkoušejte proměňující sílu našeho čisticího séra. Skrývá se v něm mnohem víc než jen čisticí produkt, je to zázrak v péči o pleť! Naše pokročilé pro-ageing složení 3 v 1 je vaší vstupenkou k zářivé mladistvé pleti.

Kombinuje luxusní účinky séra s hloubkovým čištěním pleti a jemným peelingem enzymů, a díky tomu okamžitě vyživuje a zdokonaluje vaši pleť a zanechává ji svěží a sametově hebkou.

Naše složení využívá účinné vlastnosti komplexu řas bohatého na niacinamid, čisticího bioaktivního minerálního fermentu a zklidňující hydratace okurkového oleje a přináší okamžité výsledky.

Rozlučte se se složitými postupy a přivítejte jednoduchost a účinnost s naším čisticím sérem.

Udržitelně pěstované biotechnologické zelené řasy s lipidovým extraktem podporují mladistvou pleť, zlepšují její hydrataci a obnovu.

Povzbuďte své smysly povzbuzující a revitalizující směsí sladkého pomeranče a svěžích tónů

  • Ideální pro zralou, suchou, mdlou, dehydratovanou pleť
  • Pro pleť se sklonem k růžovce
  • Složení podporuje reaktivní a citlivé typy pleti
  • Vhodné pro ženy i muže

Klinicky ověřené výsledky:

41,4 % zvýšení hydratace

31,2% zvýšení pevnosti pleti

44,7 % zvýšení čistoty pleti

Obsah balení: 100 ml

1 260 

Skladem

Katalogové číslo: VE-REVIVI Kategorií: , , , , ,

Popis

Co v tom je?

Image Image Image Image
Papaya Enzyne & Bamboo Powber Bioferment mořského bahna Lipidy ze zelených řas Organický okurkový olej a extrakt z listů aloe vera

 

Image Image Image Image Image Image

 

Papaya Enzyne & Bamboo Powber

Exfoliace s dvojím účinkem pro hladší, jasnější a mladistvější pleť. Přírodní enzymatické exfolianty z papáji jemně rozpouštějí odumřelé kožní buňky a podporují jasnější a rovnoměrnější pleť. Bambusový pudr nabízí fyzikální exfoliaci, která zlepšuje strukturu pleti a zanechává ji hladší a zářivější. odhalte svěží, mladistvou pleť a zároveň minimalizujte výskyt mdlob a nerovností.

Bioferment mořského bahna

Oživte a hydratujte pleť díky minerálům z havajských vod a získejte zářivou a omlazenou pleť. Tento pokročilý bioferment revitalizuje vaši pleť tím, že zvyšuje buněčnou výměnu a zlepšuje hydrataci. Je bohatý na esenciální minerály a bioaktivní sloučeniny, pomáhá redukovat mdlost a podporuje zdraví buněk pro energický a omlazený vzhled.

Lipidy ze zelených řas

Udržitelně pěstované biotechnologické lipidy ze zelených řas, průlom v udržitelnosti péče o pleť! Tyto lipidy podporují mladistvou pleť, zvyšují její hydrataci a obnovu. Jsou bohaté na esenciální mastné kyseliny a antioxidanty, zodpovědně využívají sílu přírody, zvyšují hydrataci, posilují kožní bariéru a oživují vitalitu pleti.

Organický okurkový olej a extrakt z listů aloe vera

Chladivá úleva a hloubková hydratace pro zklidněnou pokožku. Tato účinná kombinace zklidňuje a hydratuje pokožku a poskytuje hlubokou úlevu od podráždění a zarudnutí. Okurkový olej poskytuje chladivou hydrataci a zároveň zmírňuje nepříjemné pocity a extrakt z listů aloe vera tento účinek umocňuje svými zklidňujícími a protizánětlivými vlastnostmi.

  • Mění pravidla hry pro všechny typy pleti, protože nejen čistí a jemně exfoliuje, ale zároveň slouží jako účinné ošetřující sérum.
  • Je plné účinných bioaktivních složek, které zvyšují produkci kolagenu, vyhlazují strukturu pleti, zlepšují její pružnost a podporují hloubkovou obnovu buněk, takže pleť je vyživená a zářivá bez škodlivé chemie. Je to dokonalá směs základních látek péče o pleť pro skutečně transformující zážitek.

Povzbuďte své smysly povzbuzující a revitalizující směsí sladkého pomeranče a svěžích tónů.  Vůně obsahuje pouze přírodní suroviny. Naše rozhodnutí bylo jednoduché, parfémy a esenciální oleje jsou klasifikovány jako látky dráždící pokožku, které mohou způsobit alergické reakce, proto nemají v naší kolekci péče o pleť místo.

Použití

Naneste přiměřené množství na suchou pleť a jemně vmasírujte krouživými pohyby. (Před čištěním odstraňte make-up). Při kontaktu s vodou se produkt promění v hedvábné mléko, které se bez námahy opláchne a odhalí Vám hladkou a svěží pleť. Protože funguje také jako jemný denní peeling, není vhodný pro oční okolí. Pro extra péči naneste na čistou pleť jako masku na 5-10 minut, aby složení bohaté na živiny hloubkově vyživilo a omladilo.

Doplňující informace

Není testováno na zvířatech

VEGAN

Vyrobeno ve Velké Británii

Podrobné složení

Camellia (Tea) Seed Oil*, Jojoba Oil*, Vegetable Glycerin**, Algae Bio-Actives, Sweet Almond Oil*, Cucumber Oil*, Squalene, Sugar Esters and Lauric Acid, Aloe Vera Leaf Extract*, Elderberry Fruit Extract, Bamboo Fibre Powder, Orange Fruit Hydrosol*, Papaya Enzyme, Lactobacillus Ferment, Sea Silt Bioferment, Amaranth CO2 Extract*, Green Algae Lipids, Natural Vitamin E Oil, Papaya Seed Oil, Pomegranate CO2 Extract*, Sweet Orange Oil*, Limonene (natural compound of sweet orange oil), Rosehip CO2 Extract*, Sunflower Oil*, Radish Root Ferment.

*Certifikovaná ekologicky vypěstovaná složka, **vyrobeno z ekologické složky

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Obnovující čisticí sérum“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *